Onderhoud en reinigen

Ieder materiaal heeft door zijn eigenschappen ook specifieke reiniging en onderhoud nodig!
Ook daar kunnen wij U uiteraard in adviseren.

Werkblad onderhoud

RVS onderhoud en  reiniger

Fronten reiniger

Apparaten reinigers

Schoonmaken met beleid

Nadrogen om vlekken te voorkomen!

Onderhoud en reingen

Een keuken bestaat uit veel verschillende onderdelen en materialen.
Bij het schoonmaken is het van belang dat je weet waar je mee bezig bent.

Een aantal basis beginselen voor het onderhoud van je keuken:

  • Gebruik alleen milde, neutrale en oplosbare schoonmaakmiddelen (bijv. allesreiniger).
  • Altijd een zeem, spons of zachte doek gebruiken. Pas op met microvezeldoekjes, deze doekjes bevatten minuscule schuurdeeltjes die op bepaalde materialen kunnen krassen.
  • Let goed op of het middel dat je wilt gebruiken, geschikt is voor het materiaal dat je ermee schoon wilt gaan maken.
  • Na gebruik of schoonmaken van je keuken, altijd alles goed droogmaken.
  • Zorg ervoor dat als je spettert met iets, je dit zo snel mogelijk schoonmaakt.
  • Hardnekkige vlekken die niet weggaan met normale reinigingsmiddelen, kun je voorzichtig proberen te verwijderen met behulp van wasbenzine of spiritus.

Werkbladen zijn er in alle soorten en uitvoeringen.
De onderhoudsvoorschriften verschillen per materiaal, klik voor meer op volgende link onderhoud werkbladen

Vraag via onderstaand formulier uw offerte op maat aan!

Laat ons weten wanneer u onze keukenstudio bezoekt!

Wij nemen de tijd voor u en zorgen voor advies op maat

Aanvraagformulier

Liever telefonisch contact? 020 – 618 11 15

Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over spoelbakken? Bezoek onze showroom voor advies van een keukenexpert!